مطالب مرتبط:
شهادت 2 پاسدار در حملات هوایی به تهران
شهادت شناگر همدانی در پی حملات دشمن آمریکایی صهیونیستی
تداوم حملات متجاوزانه به لبنان و شهادت خبرنگار شبکه المنار
تسلیت امین میرزازاده در پی شهادت جمعی از هموطنان کشورمان در حملات دشمن+ فیلم
شهادت کارشناس مامایی مرکز بهداشت ملایر در پی حملات موشکی دشمن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 اسفند 1404 ساعت 09:002026-03-19پزشكي

شهادت 18 عضو کادر درمان در حملات اخیر 


رییس کل سازمان نظام پزشکی کشور، ضمن اعلام خبر شهادت بیش از 18 تن از کادر درمان در پی حملات اخیر به مراکز پزشکی خبر داد.

- محمد رییس زاده رییس سازمان نظام پزشکی کشور با حضور در مناطق آسیب دیده، ابعاد خسارات وارده به زیرساخت های سلامت را تشریح کرد.

وی با اشاره به هدف قرار گرفتن بیش از 20 بیمارستان و مرکز درمانی، اظهار داشت: متأسفانه بیمارستان گاندی به طور کامل از چرخه خدمت خارج شده و بخش های استراتژیک آن شامل اتاق های عمل، آنژیوگرافی و مرکز تخصصی نازایی (آی وی اف) تخریب شده است.

عملیات ویژه برای حفظ امید خانواده ها رییس سازمان نظام پزشکی با اشاره به وضعیت حساس بخش آی وی اف بیمارستان گاندی گفت: علیرغم تخریب فیزیکی این مرکز، با تلاش جهادی همکارانمان، تمامی جنین های منجمد متعلق به بیماران در لحظات بحرانی تثبیت و به تانکرهای مخصوص انتقال یافتند و خوشبختانه هیچ آسیبی به جنین ها وارد نشده و دغدغه خانواده ها در این زمینه کاملاً مرتفع شده است.

تمدید خودکار پروانه مطب پزشکان رییس زاده در راستای حمایت از کادر درمان در شرایط کنونی اعلام کرد: برای اینکه همکاران پزشک بدون دغدغه اداری تمام تمرکز خود را بر بالین مجروحان و بیماران معطوف کنند، اعتبار پروانه های مطبی که در اسفندماه منقضی می شد، به طور خودکار تا پایان فروردین ماه 1405 تمدید شد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شهادت 18 عضو کادر درمان در حملات اخیر 

شهادت 18 عضو کادر درمان در حملات اخیر